Dan Andersen

Book Dan Andersen hos MusikEvent.

Dan Andersener Danmarks musikalske komiker troubadour og har i mere end 20 år udviklet sin helt egen stil og været med i stort set alt omkring den danske Stand-up scene. Dan Andersen har udvidet genren med en guitar og leverer et spektakulært musikalsk Stand-up show, hvor hans indslag har opnået kultstatus på YouTube, med mere end 4 millioner visninger. Dan Andersen har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og Kosovo, medvirket i MGP og et utal af festivaler. Siden 2017 har Dan Andersen lavet Podcasten ”Fjernsyn for mig”. I foråret 2019 tager han på turne med sit andet one-man show ”Dan Andersen På Vippen”. Dan Andersen optræder til firmafesten, private arrangementer og som konferencier.

Når Dan Andersen optræder leverer den erfarne komiker en unik blanding af charme, strengespil og hardcore stand-up og er ikke bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af – også selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han gladeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Dan Andersen en sikker succes til dit næste Stand-Up arrangement. Dan Andersen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Dan Andersen

Stand-Up komiker

8 + 3 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Dan Andersen pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen