Collage

Ska’ der være fest – så la der være fest!

Og hvorfor så ikke booke et af de allerbedste bands til din fest?

COLLAGE – en sikker musikalsk succes hver gang! Book Collage hos MusikEvent.

Høj energi, stor glæde ved at spille og underholdning i topklasse er kendetegn for orkestret Collage. Med et hold af topklasse musikere brager Collage gennem lydmuren med et bredt og varieret repertoire af tophits fra de seneste årtier.

Sølvbryllup, musik til firmafesten, runde fødselsdage, jubilæum, halbal, markedsfest eller bryllup. Der er ikke det Collage ikke spiller til. Collage går ikke på kompromis med den musikalske detajle. Lyd, lys og det musikalske repertoire går hånd i hånd.

En af de ting der specielt karakteriserer Collage, er de mange genrer, som orkesteret spiller.  Alt fra country til pop, disko, rock, dansktop eller operette. Collage er hele vejen rundt og springer musikalsk ud i lidt af hvert. Collage er velkendt for at levere smukke og stille numre under middagen og fyre op for festen,  når der skal danses. Med Collage som live musik til fest kommer selv de mest stivbenede ud på dansegulvet. Kort fortalt kan gæsten nyde såvel de gamle som nyere klassikere sammen med Collage, som til enhver tid står klar til at give festen et musikalsk løft.

Med over 25 års erfaring i musikbranchen har Collage et væld af perfekt indøvede sange at byde på. Repertoiret er konstant under udvikling og Collage leverer alt fra Elvis, Bryan Adams, Tina Turner, Dire Straits, Adele, DAD til Beatles. Fra John Mogensen, Kim Larsen, Four Jacks til Bamses Venner. Ligeledes spilles numre med Thomas Helmig, Sanne, Grand Prix, Big Fat Snakes og mange, mange flere.

 

Collage leverer altid en fantastisk fest og gør sig altid umage med udvikle festbandets koncept, så publikum til enhver tid bliver udfordret. Collage er velkendt for topkvalitet og alsidighed og hører til blandt eliten af Danmarks festbands. Derfor er Collage altid – en absolut sikker musikalsk succes.

Collage er:

Benny Ruhe: vokal, trommer og guitar

Claus Hansen: vokal, keyboards og guitar

Martin Stig Nielsen: vokal, guitar, bas

Elise Dollerup: Sangerinde (som kvartet)

Collage booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Collage

Kunstner

5 + 3 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 3-4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Collage pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen