Carsten Knudsen

Book Carsten Knudsen – multikunster og entertainer.

Med en bred vifte af monologer, musikindslag, sange og komik, har Carsten Knudsen sammensat et nyt show.. Det er en solid musikalsk ekvilibrisme med komik. En musikalsk rejse, hvor publikum bliver introduceret med alt fra flamenco og mavedans til blues, jazz og folk. Ikke blot som akkompagnement er humor en vigtig del af Carsten Knudsens show – også det instrumentalt er vigtigt.

Carsten Knudsen er bedst kendt, som en del af juleklassikeren The Julekalender og musiktrioen De Nattergale. Nu har Carsten Knudsen for alvor taget skridtet mod en solokarriere på egne ben.

Carsten Knudsen showet står blandt andet på historien om onkel Erling og konen Carla og hverdagens kampe med uhyrligheder, som smart tv og tør hud. Udover Carsten Knudsens flair for at ramme publikums lattermuskler kan entertaineren med ret også kalde sig royal ukulele leverandør, da han har optrådt med instrumentet for dronningen op til flere gange.

Hovedinstrumentet i Carsten Knudsens soloshow er guitaren. Dog er der også risiko for, at Carsten Knudsen blæser ud af et 32 millimeter wavinrør, mens han også har  sin mors salmecykel, trædeorgel, med sig på spillejob. Darwin mente, at mennesket har udviklet sig fra abe til menneske. Carsten Knudsen vil demonstrere, at det for nogens vedkommende er stik modsat.

Oplev opgså Carsten Knudsen med: Jazz for børn og legesyge voksne! Et underholdende oplysende jazz edutainment!

Hvad er jazz egentlig og hvilke musikinstrumenter kan man spille jazzmusik på? Carsten Knudsen synger, spiller og leger sit publikum gennem jazzmusikkens store univers. I løbet af sin optræden vil der blive spillet på instrumenter, såsom fem blikfløjter, 32 pvc rør, en didgeridoo, ukulele, guitar, saz, conga, bongo, tyrkisk tromme, båthorn og sidst men ikke mindst orgelpiber. Carsten Knudsen vil spille velkendte børnesange, som vil blive jazzificeret og synkoperet. Ligeledes vil Carsten Knudsen  give  eksempler på hvad improvisation er.

Carsten Knudsen engageres også solo med sin ukulele. Carsten Knudsen er velkendt for at være Danmarks vel nok bedste ukulele spiller og ligeledes udlandet har fået øje for netop dette. Carsten Knudsen har flere gange optrådt på Sibelius Museet i Finland og senest har han været på en større ukulele turné i Australien.

En ukulelekoncert med Carsten Knudsen i front er en speciel, smuk og intim musikoplevelse. Mulighederne kan være en skøn meditativ koncert med kompositioner af Bach, Grieg, salmer samt egne værker. Derudover engageres Carsten Knudsen også med sin ukulele til en mere let folkelig stemt koncert.

Carsten Knudsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Carsten Knudsen

Kunstner

5 + 5 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Carsten Knudsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen