Brian Mørk

Book Brian Mørk hos MusikEvent.

Brian Mørk er med sit kæmpestore talent blevet sit helt eget brand med over 10 år som vært for det legendariske impro-gæste-show ’Brian Mørk Show’ – på snart sagt enhver tænkelig platform. Brian Mørks vanvittige vinkler på verden har ført ham vidt omkring og efterhånden gjort ham til en af stand-up branchens tunge drenge.

Brian Mørk debuterede som stand-up komiker i 2002 og skabte sig på rekordtid et navn i branchen. Fra starten af sin karriere optrådte han således med etablerede komikere som Thomas Wivel (i ’Wivels Vaffelbar 3’, 2003), og Thomas Hartmann (i showet ’For Your Eyes only’, 2005 og comedy touren ’Fire knægte og en Joker’, 2006). Allerede året efter sin debut optrådte han også i velgørenhedsshowet ’Talegaver til børn’, det senere ’Comedy Aid’, og det har han gjort hvert år siden – flere gange som vært – kun med undtagelse af 2014.

Brian Mørk fik allerede sit eget comedy talkshow på TV 2 Zulu, det nu legendariske ’Brian Mørk Show’. Sæson 1 blev fulgt af endnu en sæson året efter, og derefter var en pause på tre år, før programmet atter vendte tilbage til skærmen i 2011. Siden 2014 har ’Brian Mørk Show’ været en populær podcast på Lytbar.dk, og i 2016 opstod showet atter i en ny form, denne gang som liveshow med en række gæstekomikere. Fra 2017 er ’Brian Mørk Show’ vendt tilbage til tv-formatet på C More.

Brian Mørk har sideløbende med det hele været en både flittig og populær gæst på landets livescener. I 2006, lavede han og kollegaen Christian Fuhlendorff en fri fortolkning af Biblens til tider mærkværdige indhold i showet ’Biblen’, og i 2009 kunne han opleves i showet ’De Udvalgte’, igen sammen med Christian Fuhlendorff – samt med Anders Fjelsted, Michael Schøt og Tobias Dybvad. I 2010 præsenterede han sit første one-man show ’MØRK’, der bød på skarp, men velklædt satire i koncentreret storform og af pressen blev kaldt “begavet og underholdende”. I 2014 kunne Brian Mørk opleves sammen med Lasse Rimmer på Comedy ZOO on Tour og på Comedy Zoo Århus med showet ’Rimmer og Mørk redder verden’ – en kæmpe succes, som de måtte gentage i 2015, hvorefter det blev tid til at ramme landets scener med ’Brian Mørk Show Live’.

Brian Mørk er altid en sikker publikums succes og er altid super skarp i sine shows og god til at improvisere med in-put direkte fra sit publikum.

Brian Mørk booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Brian Mørk

Stand-Up komiker

9 + 15 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne:1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Brian Mørk pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen