Bjørn & Johnny / Far & Søn

Bjørn & Johnny er to generationer under det samme tag! Book Bjørn & Johnny hos MusikEvent.

Som bekendt er Bjørn Hansen kapelmester i Bjørn & Okay, som i over 40 år har været et af Danmarks absolut populæreste dansebands med et væld af pladeudgivelser bag sig. Dertil et stort og loyalt publikum, som har fulgt dansebandet gennem alle årene.

Som kapelmester i Kandis siden bandets start i 90’erne fulgte Johnny Hansen sin fars fodspor og havde held med, at etablere Kandis, som vel nok Danmarks mest populære danseband. For samtlige udgivelser har Kandis modtaget guldplader. Derudover har Kandis modtaget platinplader for flertallet samt modtaget Danish Music Award prisen i for Kandis 8 og 9 i 2001 og 2003.

Alle trofaste dansktoplyttere var ved at falde ned af stolen, da de for første gang hørte Kandis med Johnny Hansen ved mikrofonen. – Det er da Bjørn & Okay, sagde lød det fra de fleste. Men nej nej, det var det ikke. Lidt tæt på kom man dog, for det var altså Bjørns søn – Johnny Hansen.

På trods af, at både Bjørn & Johnny har nok at gøre med hver deres danseorkestre, er der også blevet tid til et supermusikalsk samarbejde mellem Bjørn & Johnny – Far & Søn.

Bjørn & Johnny musikprojektet startede for sjov midt i 90’erne, hvor begge legede med idéen, om at release et fælles album – det blev så til Bjørn & Johnny albummet med titlen KUN FOR SJOV. Bjørn & Johnny modtog en super flot guldplade for albummet med et salg på over 25.000 solgte CD’er. Dette blev også begyndelsen på et samarbejde, hvor Bjørn & Johnny, de to populære dansktopdrenge, stadig i dag turnerer overalt i det ganske danske land til de forskellige markeds- og byfester og lignende.

Bjørn & Johnny, Far & Søn, har i høj grad taget publikum med storm. Overalt hvor Bjørn & Johnny optræder, er der totalt udsolgt med et rekordstort publikumsbesøg den ene gang efter den anden. Derfor bliver der ofte sendt bud efter Bjørn & Johnny, som er ude at optræde sammen over 100 gange årligt.

Den store succes med det første album, KUN FOR SJOV, blev i 1997 fulgt op af endnu et Far & Søn album, nemlig GODE BEN. Og gode ben er lige præcis hvad Bjørn & Johnny har. Dette gælder også i publikums musiksmag, for albummet blev en stor succes og en sikker nummer 1 på DR’s DANSK-TOPPEN 1997, som er listen over årets populæreste sange. Dette vidner om Bjørn & Johnny – Far & Søns store popularitet.

Bjørn & Johnny – masser af festlig underholdning, men ikke mindst alle de kendte hits!

Bjørn & Johnny booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Bjørn & Johnny

Kunstner

8 + 3 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bjørn & Johnny pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen