Bibbi & Snif

“Six Days On The Road”, hedder en klassisk countrysang. Hvis den havde været skrevet til Bibbi & Snif, skulle titel og tal ændres. Til ”Sixteen Years On The Road”. Book Bibbi & Snif hos MusikEvent.

For så lang tid har et af Danmarks længstlevende countryband faktisk eksisteret. Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. Bibbi & Snif er i dag et populært og topprofessionelt dementi af alle fordomme om, at ”country – det kan man da ikke få nogen til at lytte til Danmark”.

For når Bibbi & Snif er på scenen, så er der masser af publikum. De nyder varmen og autenciteten og spilleglæden. Og efter syv plader er der masser, der synger med – ikke bare på countryklassikerne, men på det store bagkatalog af selvskrevne countrysange, som bandet efterhånden har fabrikeret og udgivet.

Bibbi & Snif har overfor arrangører en yderst fleksibel løsning på ethvert country behov når der skal spilles og optrædes. Det være sig både som duo. Som trio optræder Bibbi & Snif sammen med mester guitaristen Henrik Skriver. Som fuldt band udvider Bibbi & Snif med trommeslageren Kim Eland. Hvis man ønsker et yderligere udvidet band med Bibbi & Snif har de ligeledes god kontakt til en fast kreds af gæstemusikere på keyboards, pedal steel, dobro eller andet godt fra afdelingen for cowboy instrumenter.

Bibbi & Snif spiller fordi de ikke kan lade være. Det er så tilfældigvis country, der kommer ud – altid særdeles velspillet og med originalt udtryk. Det er ikke så meget genren der er afgørende. Det er glæden ved at spille og ved at gøre folk og publikum glade der betyder mest for Bibbi & Snif.

Bibbi & Snif booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Bibbi & Snif

Kunstner

6 + 11 =

Optræden: 2 X 60 min. eller 3 X 45 min.

Antal optrædne: 2 – 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bibbi & Snif pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen