Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene

Sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen har gennem sidste 35 år lagt Danmark ned og blevet folkeeje. Flere generationer har sunget med på hits som Sig du kan li mig, Ud under åben himmel, En lykkelig familie, Mandagsstævnemøde, Indianer – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet i danskerne. Book Anne Dorte og Maria hos MusikEvent.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen gik for et par år siden igen sammen, om at spille en række shows med de største hits Tøsedrengene. Koncertgængerne var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede Tøsedrengene evergreens igen opleves live med Tøsedrengenes to energiske og charmerende frontfigurer på musikscenen.

Siden er Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsens samarbejde holdt ved lige, og med Tøsedrengene-setuppet spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele det ganske danske land. Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen engageres til koncert med Tøsedrengenes og derudover synger de alle deres allerstørste og lyslevende hits fra de sidste fire årtier. Derudover kommer Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen også med en række nyskrevne numre, som rammer lige her og nu. Sangkatalogets tekstunivers kommer hele vejen rundt i tilværelsen og spilles med rytmisk nerve af Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, som begge er blevet mormødre.

Anne Dorte og Maria forsikrer om et yderst medrivende Tøsedrengene show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80er og 90er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og stor sangglæde.

Anne Dorte Michelsen bookes også som solist. Sammen Anne Dorte Michelsens tæt og kontant turnerende band, har hun sammensat et sæt af sine velkendte og største hits fra begyndelsen af 80erne og op til i dag.

Det er med sikkerhed en salme-fri zone, når tæppet går trækkes til side for en charmerende, varm og energisk sammensætning af numre, som for længst er blevet dansk folkeeje. Anne Dorte Michelsens sange, der med deres klare og nærværende tekster, deres simple og fine rytmiske og melodiøse styrke, samler generationer og vække erindringer.

På alt fra en eftermiddag med solskin, en varm sommeraften, eller under en paraply på havnen taler Anne Dorte Michelsens sange fra bunden af den danske folkesjæl om kærlighed, længsel, lykkelige familier, høje himler og betingelsesløs overgivelse til livet og hinanden.

Anne Dorte og Maria booking hos MusikEvent. Kontakt os på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Anne Dorte & Maria

Kunstner

1 + 2 =

Optræden: 1 x 75 min

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anne Dorte & Maria pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen