Anne Dorte Michelsen

KIRKE- OG JULEKONCERT MED ANNE DORTE MICHELSEN – TÆND ET LYS

Anne Dorte Michelsen er blevet kaldt ”hverdagens blide besynger”. Men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter spænder fra nænsom inderlighed til livfuld spilleglæde. Book Anne Dorte Michelsen hos MusikEvent.

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule og vinter koncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er Anne Dortes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale, og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum, og folder sange og salmer ud, så man hører dem, som var det første gang. Koncerterne frem mod jul rummer flere jule og vintersange og salmer med afsæt i Anne Dorte’s to meget succesfulde albums med danske salmer og sange: ’Fred hviler over land og by’ og ”Så stille som sne”. Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte og klassiske sange. Hertil kommer enkelte nye salmer, skrevet af Anne Dorte selv. Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Julekoncert: Der er noget i luften – Velkommen igen Guds engle små – Bruge og bruges – Dejlig er jorden – I sne står urt og busk i skjul – Jeg har lagt mine våben – Mit hjerte altid vanker – Tænd et lys for mig – Ud under åben himmel – Og mange flere.

En jule og vinterkoncert med Anne Dorte Michelsen skaber varme, fællesskab og lys i mørket. Anne Dorte Michelsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Anne Dorte Michelsen

Kunstner

7 + 14 =

Optræden: 2 x 45 min

Antal optrædne: 3

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anne Dorte Michelsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen