Anders Lund Madsen

Book Anders Lund Madsen til foredrag efter dit behov!

Der findes ikke en person i Danmark med en mere rolig indstilling og sikre hænder når det kommer til formidling fra en scene til publikum end Anders Lund Madsen. Rent fagligt er Anders Lund Madsen bredt funderet og hvis han ikke har kendskab til emnet, så er han altid interesseret i at få viden omkring det. Så publikummet fyrer bare løs – jo mere desto bedre. For Anders Lund Madsen kan det ikke gå galt.

I forbindelse med sit arbejde, har Lund Madsen rejst rundt i hele verden – lige såvel, som han har besøgt både Færøerne og Grønland adskillige gange. Men det er stadig vores fædreland, som gør Anders Lund Madsen vild – og der er ikke det sted i Danmark han ikke har været. Derfor er han også er velkendt ansigt alle steder og selvom ikke alle er lige vilde med Anders Lund Madsen, så er han alment respekteret, som en okay fyr hvorhen han kommer.

Uanset hvad du bringer på banen, så kan Anders Lund Madsen gøre det bedre. Hans helt store superevne er stemning – så hvis du som arrangør skal planlægge et event og du er i tvivl om, hvorvidt der bliver den rigtige stemning, så kommer du i trygge hænder hos Anders Lund Madsen. Både som indlæg, vært eller begge. For så kommer den rigtige stemning med garanti!

Ander Lund Madsen engageres til forskellige foredrag.

 

Det Kan Ikke Gå Galt

Dette er den store tur med fri leg. Det er hvis man ønsker noget godt til sine medarbejdere, noget godt til sig selv, sine venner, sine kunder eller medlemmer – og hvis man ikke har et nøjagtigt emne selv. Foredraget, ’Det Kan Ikke Gå Galt’, varer en time og hvis det får lov, så varer det måske halvanden og hvis det virkelig, virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter. Ved foredraget får publikum en særdeles underholdene og ligetil opskrift på, hvordan du kan leve et ganske simpelt og uhyre afslappende liv helt uden problemer ved ganske enkelte at følge de trin, som Anders Lund Madsen har udvikling på sin helt egen krop.

 

Hvad Som Helst

Dette foredrag handler om kundens store tur. Her er der tale om det modsatte af fri leg – for her er emnet givet på forhånd – af dig/jer. Og i sagens natur kan det være Hvad Som Helst. I sagens natur kan det ligeså være så længe som helst og endvidere hvor som helst. Hvis du/I for eksempel har en virksomheden, som udvikler kloakeringsløsninger til arktiske områder og er ved at planlægge en begivenhed for leverandørerne og man så mangler et input om hygiejnen i et mere historisk perspektiv – og ja, man samtidig gerne vil have en rar dag, hvor alle føler sig veltilpas, når de kører hjem igen – netop der, er det en rigtig god idé, at kontakte Anders Lund Madsen.

Ikke bare fordi Anders Lund Madsen ved noget om hygiejnen i et mere historisk perspektiv, men fordi han så gerne vil finde ud af det – og fordi han har evnen til at gøre det både sjovt og klogt, så leverandører får en god oplevelse!

Anders Lund Madsen elsker udfordrende opgaver, ja faktisk jo værre desto bedre og det er helt okay at forvente et formøde, hvor der evt. kan brainstormes i anledningen. Fordi Lund Madsen synes det er sjovt – fordi han lærer noget nyt og fordi han virkelig er en god formidler.

 

Den Gode Vært

Man kan ikke komme udenom, at Anders Lund Madsen er en god vært. Utallige mænger af værtsopgaver har Anders Lund Madsen gennem de sidste 20 år udført i mange forskellige genrer – både alene eller sammen med Anders Breinholt eller sin bror, Peter Lund Madsen.

Anders Lund Madsen er ikke den mest råbende eller vildeste vært i landet, men han er uden sammenligning den sikreste vært herhjemme. Du kan sætte ham ind til en værtsopgave en time inden start – og det vil ikke gå galt! Anders Lund Madsen er det sikre valg, hvis arrangørerne blot ønsker, at det skal gå godt. Man får en vært, som altid sørger for at publikum føler sig afslappet og samtidig underholdt – tidplanen holder, tingene bliver udført og alle er godt tilfredse.

 

Udenfor

Udenfor foredraget, handler om – at være udenfor. Egentlig ikke fordi Anders Lund Madsen som sådan føler sig udenfor, men han har egentlig hellere aldrig for alvor været indenfor – og hans interesse i omverdenen ligger stadig hos de folk, som på den ene eller anden grund også befinder sig udenfor.

Foredraget handler ikke om, at det er synd for dem, som er udenfor. Foredraget handler heller ikke om, at det er finere at være udenfor. Dette Anders Lund Madsen foredrag handler om, hvorfor man er udenfor og hvordan man lever med det standpunkt og hvad man kan gøre for at komme indenfor, hvis man har det ønske.

Anders Lund Madsen er en fremragende foredragsholder, som til en hver tid er et træfsikkert valg til dit arrangement!

Anders Lund Madsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Forespørg Anders Lund Madsen

Foredragsholder

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders Lund Madsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen