Anders Fjeldsted

Anders Fjelsted er en dygtig erfaren stand-up komiker, der vinder ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Book Anders Fjeldsted hos MusikEvent.

 

Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Anders Fjeldsted finder ofte Inspirationen i sit eget liv, men ofte også hos vennerne – til deres store fortrydelse.

Anders Fjelsted er yderst erfaren og har været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet. Han har således været med i ’Talegaver til børn’/ ’Comedy Aid’ hvert år siden 2001, ligesom han har været vært på ’DM i stand-up ’ og deltaget i ’Comedy Zoo on Tour’ flere gange. Han har arbejdet for radiostationerne P3, The Voice og Nova FM, og han har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge og i TV 2 Zulus programrække ’Stand-up.dk’. Han har også været i både Irak og Kosovo for at optræde for de danske tropper sammen med henholdsvis Thomas Hartmann og Brian Mørk.

I 2009 blev Anders Fjeldsted en del af det anmelderroste femmands-show ’De Udvalgte’ sammen med kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. I 2010 – 15 år efter sin stand-up debut –  sprang han ud med sit første one-man show ’Barnligt voksen’. Allerede i 2014 lancerede Anders Fjeldsted sit andet one-man show ’Lige ved og voksen’ om livet, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre, og lejligheden er blevet til hus med have.

Anders Fjelsted har også været en del af redaktionen på TV 2 Zulu-programmerne ’Brian Mørk show’, ’Tak for i aften’ med Rune Klan og Mick Øgendahl og ’zHitparaden’ samt på TV 2’s sketchshow ’Live fra Bremen’ og Christian Fuhlendorffs TV3-talkshow ’Det sene show’.

Anders Fjelsted lavede ligeledes i 2016 podcasten ’Fjelles fodboldfjol’ på Lytbar.dk

Anders Fjelsted optræder til firmafesten, til privat festen og ligeledes som konferencier.

Anders Fjeldsted booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Anders Fjeldsted

Stand-Up komiker

1 + 9 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders Fjeldsted pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen