Blue Hawaii

Glæde og god live musik til fest er kodeordet for Blue Hawaii.

For det er netop glæde og fest, som Blue Hawaii skaber uanset hvor i landet eller udlandet festbandet spiller. Book Blue Hawaii hos MusikEvent.

Det professionelle festband Blue Hawaii har nemlig gennem de sidste 20 år slået sig fast, som et af landets mest benyttede orkestre. Dette gælder alle steder Blue Hawaii spiller, lige fra private fester, hoteller, kroer, firma- og foreningsfester, havne- og byfester og til halbal. Blue Hawaii har altid et utrolig bredt repertoire og spiller en lang række numre fra 70’erne og frem til i dag. Blue Hawaii spiller alt det live musik til fest, som folk kender og kan synge med på. Det hele leveres altid med en stor spilleglæde, professionalisme, et smil på læben og et glimt i øjet.

Blue Hawaii giver den gas fra første sekund og garanterer røg fra kanonerne. Så hold på hat og briller, for her kan det være publikum der synger højest..!

Med Blue Hawaii er publikum garanteret en musikalsk oplevelse og et smil rigere.

Blue Hawaii spiller underholdende musik under maden med behagelig lydstyrke. Alt krydses med underholdende, sætte-gang-i-festen, indslag der tilpasses det enkelte arrangement med stor fornemmelse for situationen.

Vi, i Blue Hawaii, glæder os til en fest med jer!  

Blue Hawaii booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Blue Hawaii

Kunstner

12 + 15 =

Optræden: 6-7 timer

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Blue Hawaii pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen