Bitter Moon

Bitter Moon går på scenen for at skabe en fest – Bookes hos MusikEvent

Bitter Moon er et yderst rutineret festorkester, der oser af energi og spilleglæde.

Bag Bitter Moon står fire garvede musikere, som virkelig forstår at trykke den af. Der er ingen tvivl om, at disse fyre virkelig går på scenen for at skabe en fest. Bitter Moon har stor succes med at sætte gang i alle slags fester fra halballer til byfester, firmafester, julefrokoster, caféer/spillesteder, private arrangementer. Intet arrangement er hverken for stor eller for småt.

Sætlisten er lang og repertoiret er bredt

Der er garanti for, at alle får mulighed for at røre sig på dansegulvet, da Bitter Moon spiller et meget bredt repertoire af hits fra 50’erne frem til i dag: HELMIG, BAMSE, GASOLIN, DANSKE GRANDPRIX HITS, KIM LARSEN, EAGLES, CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL, DODO AND THE DODOS, GNAGS, TV-2, LARS LILHOLT, LEONARD COHEN, POLICE, RASMUS SEEBACH, MEDINA, VOLBEAT, DAD, TØSEDRENGENE, ROBBIE WILLIAMS OG MEGET MERE… Sætlisten, der består af flere hundrede numre, tilpasses altid det enkelte arrangement og justeres løbende undervejs for at give de bedste betingelser for en god fest.

Topprofessionel løsning, hvor musik, lyd og lys altid tilpasses det enkelte arrangement

Bitter Moon kan levere alt fra dansemusik til en privatfest til helaftensløsninger med både dinnermusik og festmusik (evt. suppleret med DJ i pauserne). Uanset hvilken løsning der ønskes, kan man være sikker på en topprofessionel afvikling.

Med et lys- og lydanlæg, der altid tilpasses til det enkelte arrangement, kan man vide sig sikker på, at Bitter Moon leverer et produkt, som er skræddersyet til jeres ønsker, uanset om festen foregår på en café, i det lokale forsamlingshus eller i en større idrætshal.

Bitter Moon booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Bitter Moon

Kunstner

12 + 4 =

Optræden: aftales

Antal optrædne: 4

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bitter Moon pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen