Bellami & Lune Carlsen

Mød de originale musikere fra Kim Larsen & Bellami. Book Bellami & Lune Carlsen hos MusikEvent

Vi taler om en ægte musikalsk genfødsel! De oprindelige medlemmer af det legendariske Kim Larsen & Bellami band tager os med på en nostalgisk rejse ad “Memory Lane”, hvor vi respektfuldt føres gennem det musikalske DNA bag nogle af Danmarks mest ikoniske sange.

Gensynet med bandet er ikke kun drevet af gammel kærlighed, men også af en perfekt matchet ny forsanger, Jan “Lune” Carlsen, der med sin dygtighed som Larsen-fortolker, tilføjer en frisk energi til Bellami-teamet.

Originalitet og hengivenhed til Larsens værk er kernen i dette projekt – med trommeslager Hans Fagt og keyboardspiller Mikkel Ørva som garanter for ægthed og dedikation.

Det er som om, bandet har opskriften på den hemmelige sauce til at vække minderne til live, og det skinner igennem deres optræden, hvor de bringer hits som “Susan himmelblå”, ”Papirklip”, Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” og “Flyvere i natten” til live igen med autentisk charme.

Hans Fagt og Mikkel Ørva, sammen med bassist Jon (søn af den legendariske Henning), og guitarist John Olsen, udgør stadig kernen i Bellami-bandet, mens Jan “Lune” Carlsen med sin karismatiske tilgang som forsanger giver publikum en uforglemmelig oplevelse, fyldt med ægte Larsen-inspiration.

Bellami & Lune Carlsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Bellami & Lune Carlsen

Kunstner

14 + 10 =

Optræden: 2 x 45 min.

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bellami & Lune Carlsen pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen