Bajazzerne

Bajazzerne er lig med live jazz musik i absolut topklasse! Med dette jazzband forhøjes dit velbefindende med ca. 65%! Book Bajazzerne hos MusikEvent.

Bajazzerne består af et stort syvmands traditionelt jazzorkester og er anerkendt som et af Danmarks allerbedst og stabile i jazz-genren.

Bajazzerne er yderst lyttervenlige og i stand til at kombinere dansejazz med lyttejazz – og særdeles velegnet til musik under maden, som dansemusik til firmafest, receptioner og meget mere, hvor publikum ønsker at hygge sig med en god omgang swing og live jazz musik.

Nyhavns husorkester

Bajazzerne har selv døbt deres live musik for underholdsningsjazz og social musik, som et stærkt synonym for Nyhavns ganske stemningsfyldte atmosfære og duft. Bajazzernes brede repertoire varrierer fra blues til hot jazz og ballader, men hvad er gennemgående er live jazz musikken i en svingende fornemmelse og muligheden for en let tilgængelig musikalsk live jazz musik oplevelse. Siden 1988 har live jazz orkestret hvert år spillet samtlige dage af Copenhagen Jazz Festival på kajen ved Nyavn – altså i alt flere hunderede timers live jazz musik, hvortil det for Bajazzerne ligeledes har stået på andre husorkester-opgaver, som Sct. Hans Fest, Water-Music, Julenisseoptog, Havnefester, Øl præsentationer og meget mere. Bajazzerne har også spillet på plænen i Københavns Tivoli og var b.la. fast husorkester i det gamle Tivolis jazzhus, ’Sluk Efter’, imens det stadig eksisterede.

Bajazzerne består af syv mand, som tilsammen har målet at levere god musikalsk underholdning inden for jazzen.

Bajazzerne booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Bajazzerne

Kunstner

11 + 2 =

Optræden: Aftales

Antal optrædne: 7

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bajazzerne pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen