Back To Back

Back To Back har domineret de danske hitlister med sange som, ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig”. Bookes hos MusikEvent

Nis Bøgvad og Morten Remar også kendt som Back To Back, er siden deres debutalbum ”Den Første” fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie.  

Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og mange flere er i dag stadig en fast del af radioernes spillelister. Bandet har solgt flere gange sølv, guld og platinplader og efter hvert album har de rejst landet tyndt, hvor de har spillet på festivaler og i musikhuse og sunget deres sange, for et altid begejstret og deltagende publikum.

Back To Back var med deres internationalt lydende studiealbum-produktioner banebrydende i Danmark og inspiratorer for 80’ernes DJ’s og Remixere. Siden 2003 har de arbejdet med andre projekter, i og udenfor musikken, men der har aldrig været lukket helt ned for tanken om endnu en sommer sammen.

Om genforeningen siger Nis: ”Pludselig stod det bare klart for mig, hvor meget jeg savnede Mortens stemme synge vores sange, lige ved siden af mig!” og Morten supplerer: “Jeg har bare ventet på, at muligheden dukkede op. Back To Back lever kun i sin originale form, når Nis og jeg er sammen”.

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme.

Back to Back glæder sig fortsat til at optræde – nærværende og levende som altid – med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Når Back to Back spiller koncerter, er det selvfølgelig med deres største sange og med fuldt liveband – som det lød dengang.

Back To Back bookes hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud. 

Book Back To Back

Kunstner

14 + 3 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 2 + band

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Back To Back pressefoto her

 

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen