Ann-Mette Elten & Niels Kirkegaard

Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med ”Hjem til Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som ”Ude på det blå ocean”, Ta’ kæresten i hånden” og ”Jeg elsker dig som vinden blæser” samt de 4 succesfulde Let’s Dance albums. Book Ann-Mette Elten hos MusikEvent.

Ann-Mette debuterede som solist i 1999 med albummet ”Refrain”, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. ”Hele ugen alene” og ”Tak for alle kyssene” og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413 klassikere, solgte hun over 80.000 eksemplarer af albummet.

I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis O Mio Babbino Caro og Nessun Dorma. Albummet blev indspillet i Rudolfinum-koncertsalen i Prag sammen med Prag-Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-albums og kunne i 2016 fejre 30 års-jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million albums.

Ved en akustisk koncert med Ann-Mette Elten kommer man til at opleve sange fra Ann-Mette Eltens mange soloudgivelser samt flere af På Slaget 12’s store danske hits. Ann-Mette akkompagneres af guitarist Niels Kirkegaard.

Kirke og julekoncert

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en kirke- eller julekoncert med Ann-Mette. Med sin klare popstemme formår hun at fortolke og puste liv i de traditionelle danske sange og salmer. En koncert med Ann-Mette er en oplevelse du ikke lige glemmer.

Ann-Mette Elten booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Ann-Mette Elten & Niels Kirkegaard

Kunstner

9 + 5 =

Optræden: 1 x 60 min.

Antal optrædne: 2

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Ann-Mette Elten & Niels Kirkegaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen