Anders Mikkelsen

Singer/songwriter og guitarist, Anders Mikkelsen, har med mere end 28 års erfaring i det danske musiklandskab – en vaskeægte folkesanger og storyteller. Book Anders Mikkelsen hos MusikEvent.

Anders Mikkelsen har givet koncert nærmest overalt i det ganske danske land, og er blandt andet velkendt for sine mange besøg på Skagen Festival. Her har Anders Mikkelsen både optrådt solo, med folkbandet, FolkZone, og med den nu afdøde, norske guitarist – Hans Graasvold.

I alt 5 CD’er har Anders Mikkelsen udgivet. Anders Mikkelsens engelsksprogede album, Kind Memories, fra 2008, blev i år 2009 nomineret til Danish Music Awards, selvfølgelig indenfor kategorien – Folk.

På livescenen er Anders Mikkelsen en kunstner, som har forståelsen, at optage sit publikum, alene med sin guitar og en håndfuld sange – smukke, vedkommende, morsomme, bevægende og nærværende sange, som kommer ind på hjertet og igangsætter tankestrømmen. Anders Mikkelsen når ikke kun ud over scenekanten, nej han kommer med sine egne sange og skubber dialogen langt ind under huden på publikum. Anders Mikkelsen efterlader indtrykket af en varm og følsom musiktroubadur med noget på hjerte.

Anders Mikkelsen giver koncert med et musikprogram, hvor numrene fra det nyeste album på hylden, Cap San Marco, fra 2015 har en vigtig rolle. Anders Mikkelsen synger, spiller og fortæller sig igennem et univers, hvor man blandt andre møder den store, gamle murermester, som i hele sit liv stod på de almindelige menneskers side, den unge mand, som stak af hjemmefra som 16-årig, for at stå til søs og en flok vagabonder, som overvintrer i en tom kældergarage i byen Roskilde. De mange grisetransporter fra Danmark til Tyskland får en bidende satirisk pg humoristisk hilsen med på vejen i sangen, Den glade gris, og på det personlige plan sættes tilværelsen i relief med sangene, Morfars Værksted, og, Nu og her. Anders Mikkelsen lover også et gensyn med nogle af de gamle velkendte og populære sange, som eksempelvis Maries Hus, De Modigste og Som at komme hjem.

En koncert med Anders Mikkelsen er en meget varm og lunefuld humoristisk rejse gennem en musikalsk verden, som er fyldt med tankevækkende livshistorier og iørefaldende numre.

Anders Mikkelsen booking hos MusikEvent på 70 217 317 – bookes både som solo og som duo med Anders Roland og med trio/folkband.
Desuden er Anders Mikkelsen en fjerdedel af succes-bandet – FolkZone.

 

Book Anders Mikkelsen

Kunstner

9 + 7 =

Optræden: 2 x 50 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for presse

Hent Anders Mikkelsen pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen