Anders Mikkelsen

En vaskeægte folkesanger og storyteller. Book Anders Mikkelsen hos MusikEvent.

Den erfarne nordjyske sanger, sangskriver og guitarist, Anders Mikkelsen, har mere end 35 års erfaring på den danske scene. Han har optrådt overalt i Danmark, oftest solo med sin guitar, men også sammen med blandt andet Anders Roland, Hans Graasvold, Perry Stenbäck og bandet ”FolkZone”.

Anders Mikkelsen er kendt fra sine TV-optrædener i ”Sommersang i Mariehaven”, og som mangeårig konferencier og musiker på den prestigefyldte Skagen Festival.

Med i alt 5 succesfulde CD-udgivelser under eget navn har Anders Mikkelsen nu spændende planer i støbeskeen. Han arbejder i øjeblikket på et nyt album, der vil byde på en håndfuld nye sange.

Anders er ikke kun en rutineret musiker; han er en ægte folkesanger, der fanger sit publikum med smukke, rørende, sjove og kraftfulde sange. Hans musik berører hjertet og sætter tankerne i gang.

I bedste nordjyske folkesanger-stil bringer Anders Mikkelsen også historier og kommentarer ind i showet, hvilket tilføjer en særlig dimension til hans optræden. Hans evne til at levere selv de mest kontroversielle udtalelser med et varmt glimt i øjet har gjort ham til en charmerende og respekteret kunstner.

Anders Mikkelsen når ikke kun ud over scenekanten; han kommer helt ind under huden på publikum med sine sange, humor og levende dialog.

Tag med på en musikalsk rejse, hvor Anders Mikkelsens unikke kunstneriske udtryk forvandler enhver optræden til en uforglemmelig oplevelse.

Anders Mikkelsen booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

 

Book Anders Mikkelsen

Kunstner

14 + 4 =

Optræden: 2 x 50 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for presse

Hent Anders Mikkelsen pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen