Anders Grau

Anders Grau er komikeren, som startede i dansk stand-up ved sin første optræden ved ’Zulu Comedy Galla’ i 2012 som et af ’De nye håb’ – siden da er hans popularitet bare steget. Anders Grau´s stil er unik, nytænkende og fabulerende, og om end hans materiale tager udgangspunkt i dagligdagen, udvikler det sig oftest i lettere absurde retninger. Book Anders Grau hos MusikEvent.

I 2012 optrådte Anders Grau også med meget rost opvarmning for Lasse Rimmer ved dennes one-man show ’Komiker’ – og altså optrådte ved ’Zulu Comedy Galla’. Anders Grau vandt her i 2013 Talentprisen.

Linda P  tog Anders Grau ind som sit populære sidekick i ’Det Alt for Store Linda P Show’ på TV 2 Zulu i 2015 og igen i 2016.  I 2015 lavede han sit første one-man show ’Bekymringsfabler’ og tog på ’Comedy Zoo on Tour’ sammen med veteranerne Thomas Hartmann og Jacob Wilson.

I 2016 fik Anders Grau sammen med komikerkollegaen Martin Høgsted til opgave at efterfølge det populære ’Mads & Monopolet’ på P3’s sendeflade lørdag formiddag med programmet ’Selskabet’. I 2016 kunne vi alle opleve Anders Grau sammen med Niels Hausgaard var vært på TV 2-sketchshowet ’Grand Danois’.

I 2017 tog Anders Grau igen på Comedy Zoo on Tour, denne gang sammen med Mikkel Rask og Jonas Mogensen. I slutningen af året gik Anders Grau viralt med sine absurde satiriske vejrudsigter som den grænseoverskridende vejrvært Anders G. Jørgensen på ’Vejret’ på DR2 – en rolle, der fik Politikens Henrik Palle til at skrive: “Han er det bedste, der er sket for genren siden Voldborg” og Berlingskes Jakob Steen Olsen til at bakke op med: “det mismodigt sortsjoveste, der er sket for vejret siden Julestormen i 1902.” Da DR2 lige inden jul meddelte, at Anders G. Jørgensen skulle på “frivillig orlov” og altså ikke ville vende tilbage til skærmen efter nytår, affødte det en strøm af skuffede kommentarer på Facebook og endda enkelte seertrusler om helt at stoppe med licensbetalingen.

Anders Graus Stand-up indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaard fortællinger. En helt igennem storytelling stil, der tager udgangspunkt i dagligdagen, men oftest udvikler sig i absurde retninger.

Anders Grau booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Anders Grau

Stand-Up komiker

11 + 5 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders Grau pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen