Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt er et ikon indenfor dansk musik og en inspirerende figur for kommende generationer af kunstnere – Book Anders Blichfeldt hos MusikEvent

Den danske sanger og entertainer, Anders Blichfeldt, har sat sit præg på musikscenen både som solist og som forsanger for det anerkendte rockband “Big Fat Snake”. Med hits som “Bonsoir Madame”, “One Night of Sin” og “No Peace Like in Heaven” blev bandet en kæmpe succes i 1990’erne.

I de senere år har Anders Blichfeldt også taget skridtet som solist og udgivet soloalbum. Hans karisma og charmerende optræden har gjort ham til en favorit blandt publikum i Danmark. Hans stærke stemme og energiske performance formår at engagere og begejstre tilhørerne.

Anders Blichfeldt har en imponerende musikkarriere bag sig og er blevet anerkendt som en af landets mest talentfulde rockvokalister og entertainere. Han er kendt for sin evne til at skabe en fantastisk stemning på scenen og har en imponerende evne til at formidle følelser gennem sin musik.

Med udgivelsen af singlen “Tik Tak” fik Anders Blichfeldt sit første hit på dansk som 58-årig. Sangen, der handler om livslangt venskab, spredte sig hurtigt på de sociale medier og nåede toppen af Dansktoppen i 15 uger.

I sin aktuelle turné bygger Anders Blichfeldt på forskellige faser af livet og fremfører sange fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen og Queens rockmusical “We Will Rock You”, hvor han havde hovedrollen. Han inddrager også samarbejdet med Elvis’ band og præsenterer spritnye sange.

Anders Blichfeldt er ikke kun en fremragende sanger, men også en fantastisk historiefortæller. Gennem sangene deler han oplevelser om kærlighedens udfordringer, familielivet med fire børn og tre børnebørn samt livet som en kendt musiker og TV-vært.

“Tik Tak” har en særlig betydning for Anders Blichfeldt, da det markerer en ny æra i musikbranchen. I en tid, hvor streaming har overtaget, er det en bedrift at bevare og tiltrække fans fra det ældre segment. Sangen er blevet titelsangen til denne turné og repræsenterer med sin underfundige og rammende tekst livets gang.

Anders Blichfeldt fortsætter med at bevise sin dedikation til musikken og fortsætter med at imponere publikum med sin enestående stemme og uovertrufne scenetilstedeværelse. Han er et ikon i dansk musik og en inspirerende figur for kommende generationer af kunstnere.

Anders Blichfeldt booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Book Anders Blichfeldt

Kunstner

6 + 1 =

Optræden: 1 x 60-75 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Anders Blichfeldt pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen