Abba.cz

Genhør alle de store Abba hits – Book Abba.cz hos MusikEvent

Abba er et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie. I 70’erne og 80’erne producerede Bjørn Ulvæus og Benny Andersson flere af de tidløse pophits, som den dag i dag er kendt og elsket af generationer over hele verden. Mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba-hits, men Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået, at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, – og dog….

 Ægte Abba kopi-band med show i særklasse

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands og blandt dem rager ”Abba.cz” tårnhøjt op. Bandet, som er hjemmehørende i Prag, leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 70’/80’er koreografi leverer bandet et 100% live show – her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show, der foruden Abba-formationen tæller bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i meget høj klasse, og her kan man både lytte, synge med – og danse!!!!

Alle de sange vi kender

I Have a Dream – Money Money – Knowing Me Knowing – Chiquitita – Lay All Your Love on Me – Does Your Mother Know – Thank You for the Music – As Good as New – Waterloo. De professionelle showmusikere i Abba.cz har turneret i Danmark og Europa, samt medvirket i flere radio og tv-shows.

Der er garanti for genkendelsesglæde, når Abba.cz går på scenen.

Abba.cz booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Abba.cz

Kunstner

9 + 13 =

Optræden: 2 x 45 min. 

Antal optrædne: 8

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Abba.cz pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen