Live musik til julefrokost

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Underholdning til julefrokost

MusikEvent har gennem mange år leveret forskellige former for underholdning til julefrokosten. Indenfor underholdning til julefrokosten tilbyder vi alt fra live musik under middagen og til dans, stand-up, DJ’s m.m. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Skal du holde julefrokost er underholdningen ofte prikken over i’et og det, som gør aftenen til en succes.

Hos MusikEvent er vi meget imødekomne overfor dine ønsker – hvilken type underholdning ønsker du, hvornår skal julefrokosten afholdes, varighed og budget.

De spørgsmål og flere til sidder vi klar til at hjælpe dig med. Med vores mangeårige erfaring i underholdningsbranchen har vi den rette erfaring og ekspertise til at finde frem til den helt rigtige underholdning til julefrokosten.

I vores musikkatalog finder du inspiration til en lang række kategorier af underholdning til julefrokosten.

Live musik til julefrokost

Live musik til julefrokosten er altid et sikkert hit. I MusikEvent kataloget finder du under de forskellige kategorier en lang række muligheder inden for live musik til julefrokost – både under rock- og kopibands, solo/duo og koncertnavne.

Vores kunstnere tilpasser sig selvfølgelig julefrokosten og spiller alle de julesange, man kan danse til og synge med på.

Vi vil til enhver tid bestræbe os på, at finde det bedst tænkelige musikalske indslag til jeres julefrokost – både så det passer til jeres ønsker og budget.

Live julemusik under middagen

Danseskoene skal selvfølgelig kridtes efter julemaden, men under selve julefrokosten skal der selvfølgelig spilles hyggelig og afslappet julemusik. Til silden og den kolde snaps tilbyder MusikEvent en lang række dinnermusikere til julefrokosten, som skaber den helt rigtige og hyggelige julestemning.

Sammen finder vi en musiker til julefrokosten, som passer perfekt til rammerne – både så det passer med ønsker og budget.

DJ til julefrokost

Booking af DJ til julefrokosten er også en oplagt mulighed.

MusikEvent tilbyder et bredt udvalg af DJ’s til julefrokosten, som sørger for stemningsfyldt julemusik under middagen og julehits til dansen.

Der er også mulighed for at kombinere live musikken med en DJ til en juefrokost med non-stop julemusik.

Stand-up komiker til julefrokosten

Ofte er den julefrokost, hvor man oplevede dét ekstra, den julefrokost man sjældent glemmer. Booking stand-up til julefrokosten, er altid et hit. Vi tilbyder landets bedste stand-up komikere, hvor der er garanti for at få trænet lattermusklerne.

Skyld julemaden ned med et godt grin – kontakt os i dag og få et tilbud på en stand-up komiker til julefrokosten – ganske uforpligtende.

Find inspiration i vores musikkatalog

Sådan fungerer en uforpligtende forespørgsel og booking hos MusikEvent

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede kunstner – enten på mail eller på telefon +45 70 217 317

Sammen finder vi den kunstner, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.

I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!

Uforpligtende forespørgsel på underholdning til julefrokost

3 + 13 =

Find vores musikkatalog lige her

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen