Live musik til firmafest

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Live musik til firmafest

Gennem mange år har MusikEvent leveret live musik til firmafesten – både små som store. Vi tilbyder live musik i alle former med alt fra dansebands, rock- og kopibands, DJs, koncertnavne og meget mere.

Hos MusikEvent bestræber vi os altid på at lytte til dine ønsker hvad angår budget, genre, smag, lokation i landet, musik under maden, hvor længe skal bandet spille m.v.

Alle de spørgsmål du skulle komme på, står vi selvfølgelig til enhver tid klar til at svare på. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring inden for booking af live musik til firmafest, finder vi sammen det perfekte match, så jeres firmafest bliver en succes.

I MusikEvent musikkataloget finder du inspiration til en lang række bands, DJs, koncertnavne og meget mere, som vil matche perfekt som live musik til firmafesten. Kontakt os og vi giver et tilbud – ganske uforpligtende.

Book det rigtige kopiband

Live musik til firmafesten er lige præcis det, der gør den festlige aften ekstra speciel. MusikEvents tilbyder på en lang række både bands – både temabands, kopibands, orkestre og meget mere.

Hos MusikEvent vil vi til enhver til bestræbe os på, at finde det helt perfekte live band ud fra jeres ønsker – også så det stemmer overens med budgettet.

DJ til festen

Leder I efter en DJ til festen? Ofte er en DJ et rigtig godt valg, som musikalsk underholdning til firmafesten. Eventuelt i kombinationen med et live band, hvor DJ’en går på i bandets pauser. Ofte tilbyder DJs også at spille afslappet og behageligt musik under middagen.

MusikEvent sætter en stor ære i, at finde en DJ som gør jeres firmafest uforglemmelig.

Find inspiration i vores musikkatalog

Sådan fungerer en uforpligtende forespørgsel og booking hos MusikEvent

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede kunstner – enten på mail eller på telefon +45 70 217 317

Sammen finder vi den kunstner, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.

I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!

Uforpligtende forespørgsel på kunstner

12 + 10 =

Find vores musikkatalog lige her

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen