Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den Røde Tråd, Vesterhavs Hallen – Ringkøbing

22. april 2023: 17:30 - 2:00

Der er lagt op til en HELT igennem fantastisk fest. En aften med Den Røde Tråd giver med garanti god stemning og en helt masse fællessang. Der vil være mulighed for tilkøb af madbillet, hvor du kan nyde en lækker buffet, som består af en buffet med 2 slags kød, 2 slags kartofler og sauce, samt salatbar med brød og smør.

En madbillet koster 135 kr., og kan tilkøbes sammen med din koncertbillet.

Har du købt billet til Show inklusiv mad. Åbner døren kl. 1700. Maden vil blive serveret mellem 1730 og 1830. kl. 1845 åbner døren for de gæster som har købt billet til Showet.

Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene.

Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie! Med to så store hit-kataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia.

Festen fortsætter til kl. 02.00 med DJ, hvor de danseglade gå kan på dansegulvet, og de tørstige kan gå i baren.

Detaljer

Dato:
22. april 2023
Tidspunkt:
17:30 - 2:00

Sted

VESTERHAVS HALLEN
Kongevejen 54
Ringkøbing, 6950
+ Google Maps