Foredrag til dit arrangement

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Book foredrag til dit arrangement

MusikEvent har igennem mange år leveret foredrag til større og mindre virksomheder, foreninger, gymnasier, efterskoler og meget mere. Et foredrag kan noget helt specielt – motivere, inspirere, udvikle og skabe glæde.
Hos MusikEvent tror vi på gensidig respekt, tillid, loyalitet og på det, at være i tæt dialog med vore kunder for herved at kunne opfylde vores kunders individuelle behov.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt tilpas med dit valg af foredragsholder, så dine forventninger til arrangementet bliver indfriet.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale. Vi kan formidle alt, hvad du måtte ønske – råde og vejlede dig i valg af foredragsholder, samt besvare spørgsmål vedrørende den praktiske gennemførelse af dit arrangement, så publikum får en positiv og uforglemmelig oplevelse.

Et væld af emner

MusikEvent giver dig til enhver tid gerne en professionel vejledning ligesom vi gerne sender dig et uforpligtende tilbud på det foredrag, du ønsker.

Vi formidler foredragsholder inden for alt fra arbejdsglæde, børn/opdragelse, historie, demokrati, musik, humor, kongehuset, kreativitet, kost, misbrug, målsætning, politik, personlig udvikling, stress, teamwork og meget mere.

Find inspiration i vores katalog

Sådan fungerer en uforpligtende forespørgsel og booking hos MusikEvent

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede foredragsholder – enten på mail eller på telefon +45 70 217 317

Sammen finder vi den foredragsholder, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.

I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!

Uforpligtende forespørgsel på foredragsholder

1 + 6 =

Find vores katalog lige her

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen