Børneunderholdning

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Underholdning for børn

MusikEvent har gennem mange år booket underholdning for børn. Giv de små en uforglemmelig oplevelse med børneunderholdning sprængfyldt med godt humør, trylleri, overraskelser, grin og glæde.

Hos MusikEvent har vi et stort ønske om, at imødekomme dine ønsker for børneunderholdning – både hvad angår pris, børneartister, lokation og andet. 

Vi er til enhver tid klar, til at besvare dine spørgsmål. Vi har mange års erfaring med booking af børneunderholdning og har derfor den rette ekspertise til i fællesskab med dig, at gøre dit arrangement med underholdning for børn til en succes.

I vores MusikEvent musikkatalog finder du inspiration til børneunderholdning i form af alt fra børne sangere, tryllekunstnere og trylleshows, klovneri, ballonklovneri, musikere, ansigtsmalere og meget mere. Kontakt os og vi giver et tilbud – ganske uforpligtende.

Børneunderholdning de små vil huske længe

Vi tilbyder vi et bredt udvalg af børneunderholdning, som har mange års erfaring i at underholde børn i mange anledninger. Både til børnefødselsdag, byfester, på campingpladser og meget mere.

I vores katalog finder du professionelle børneunderholdere, som ved lige præcis, hvad der skal til for at skabe den rette stemning hos børnene. Hos MusikEvent vil vi til enhver til bestræbe os på, at finde den helt rigtige underholdning for børn ud fra jeres ønsker – også så det stemmer overens med budgettet.

Find inspiration i vores musikkatalog

Sådan fungerer en uforpligtende forespørgsel og booking hos MusikEvent

Beskriv dit arrangement og oplys gerne navn på den ønskede kunstner – enten på mail eller på telefon +45 70 217 317

Sammen finder vi den kunstner, der passer lige netop til jeres publikum, budget og arrangement

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt, som både du – og derefter vi – underskriver.

I fællesskab planlægger og afvikler vi jeres arrangement, så I kan få en unik oplevelse!

Uforpligtende forespørgsel på børneunderholdning

5 + 12 =

Find vores musikkatalog lige her

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen