Kandis er igen cd aktuel – Kandis Live in Concert

20. marts 2024

Dobbelt CD med i alt 27 titler – Et musikalsk tilbageblik fra Kandis’ 35 år som udøvende kunstnere.

 

I forbindelse med udgivelsen har Johnny Hansen udtalt følgende:

”Kære alle. Den 4. januar 1989 gik vi fire unge gutter på scenen i Thisted på Hotel Phønix og spillede vores første livejob som Kandis. Det blev starten på et eventyr, der nu har stået på i 35 år. Ingen af os – og slet ikke jeg – havde troet, at vi nu 35 år senere skulle på landsdækkende jubilæums-tour.

Det har været en eventyrlig rejse med mange hits, guld- og platinplader og ikke mindst rigtig mange fans, der i dag udgør Danmarks største fanklub. Der er mange højdepunkter at slå ned på, bl.a. mange jobs rundt om i hele verden og den fantastiske biograffilm Kandis For Livet, som har gjort rigtig meget for mig og for os som band. I år er det første gang, at vi får en guldplade for en enkelt sang. Tidligere har det altid været hele album-udgivelser, der har udløst guld- og platinplader, men nu har ”Lonnie Fra Berlin” været streamet over 5 millioner gange! Det er dejligt, at vi også har et meget stort publikum, der lytter til os på de digitale platforme.

Et højdepunkt fra 2023 var vores store succes på Smukfest, hvor hele teltet skrålede med på alle vores hits – ikke mindst ”Lonnie Fra Berlin”! Sangen har virkelig fået kultstatus hos de helt unge.

Vi valgte at indspille vores livekoncerter her i januar 2024. Så derfor har du nu chancen for at lytte til vores jubilæums album. Jeg håber, I vil synes om vores nye live-versioner af de største Kandis hits.

Jubilæumstouren blev en kæmpe succes og den fortsætter resten af 2024. Jeg vil gerne udtrykke en stor tak til alle Jer der både køber vores fysiske udgivelser og streamer og lytter til musikken digitalt. Uden jer var vi ingenting! Vi glæder os til at møde jer derude”.

Udover live jobs resten af 2024 er der igen en speciel Jubilæumstur i slutningen af oktober måned og starten af november måned.

 

Er du interesseret i ledige datoer

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen