Verdensstjernen Johnny Logan vender tilbage til Danmark i 2024 med nye optrædener

8. marts 2024

Den legendariske tredobbelte Grand Prix-vinder, Johnny Logan, er klar til at indtage Danmark igen i 2024

Den internationale superstjerne vil turnere rundt i landet ved flere lejligheder og genbesøger mange af de koncertsteder, der tidligere har haft fornøjelsen af at præsentere ham i 2023. Johnny Logan & Friends er blevet genbooket på langt de fleste steder, hvilket skaber masser af muligheder for dedikerede fans og andre musikelskere over hele Danmark til at opleve denne unikke solist med sit fremragende orkester på spillesteder og festivaler i løbet af året.

Johnny Logan optræder altid sammen med sit ekstraordinære danske backingband, ledet af den dygtige Henrik Askou. Med sin sjældne evne til at fortrylle sit publikum og det fremragende backingband får Johnny Logan hver gang sit publikum til at overgive sig til den fantastiske sanger og entertainer. Koncerterne vil præsentere et udvalg af de bedste sange fra Johnny Logans succesfulde albums “The Irish Connection 1 & 2” samt de største hits fra hans seneste album “It Is What It Is”. Derudover vil publikum ved alle koncerter opleve de tre internationale Grand Prix-vindersange, der har gjort Johnny Logan til en ikonisk solist og entertainer i musikverdenen.

I 2024 er Johnny Logan fortsat i gang med at arbejde på et nyt album, hvilket gør det sandsynligt, at publikum får smagsprøver på de nye sange under koncerterne. MusikEvent er stolte af at kunne præsentere den foreløbige turnéliste for Johnny Logan i Danmark i 2024, og koncertlisten vil løbende blive opdateret. I 2024 runder Johnny Logan ligeledes et skapt hjørne, da han bliver 70 år i maj måned – but still going strong.

For booking af Johnny Logan & Friends eksklusivt, kontakt MusikEvent på 70 217 317

 

Lyt til Johnny Logan

Forespørg Johnny Logan

Kunstner

Her kan du opleve Johnny Logan & Friends i 2024

JANUAR

 

 

FEBRUAR

 

 

 

MARTS

Fredag d. 1/3-24
Postgaarden, Kalundborg

Lørdag d. 2/3-24
Gribskov Kultursal, Helsinge

APRIL

Lørdag d. 6/4-24
Portalen, Greve 
Billetsalg: her

 

MAJ

 

 

JUNI

 

 

 

 

JULI

        

 

AUGUST

Fredag d. 16/8-24 
Wolfcamper, Tårs
Billetter: her

 

 

SEPTEMBER

Onsdag d. 4/9-24 
Kulturperlen – Holstebro Lystanlæg, Holstebro
Billetter: her

Fredag d. 6/9-24 
Vandel Kulturhus, Vandel
Billetter: her

 

 

OKTOBER

Fredag d. 11/10-24
Generator, Ringkøbing
Billetter: her

 

NOVEMBER

Fredag d. 22/11-24
KEC-Jammerbugt, Aabybro
Billetter: her

Lørdag d. 23/11-24
Slagelse Musikhus, Slagelse
Billetter: her

Onsdag d. 27/11-24
Sønderborghus, Sønderborg
Billetter: her

Torsdag d. 28/11-24
Stubhuset, Støvring
Billetter: her

Lørdag d. 30/11-24
Portalen, Greve
Billetter: her

DECEMBER

Søndag d. 1/12-24
Rotationen – Sidesporet, Holbæk
Billetter: her

 

For yderlig info kontakt MusikEvent 70217317

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen