Kandis 35 års jubilæumskoncerter er godt i gang og er en kæmpe succes!!

26. januar 2024

Den 4. januar 2024 kunne Danmarks populæreste partyband Kandis fejre 35 års jubilæum. Netop nu er Kandis i gang med at afholde de første af en række jubilæumskoncerter og har allerede begejstret publikum til totalt udsolgt koncert i Herning og Aalborg….og næsten udsolgt koncert i Vejle. Skulle du også have lyst til at tage del i festen, er der endnu få billetter tilbage til koncerten i Ringsted og Frederikshavn (billetsalgsoplysninger kan du finde her på siden under kommende arrangementer).

At Kandis er mere populær end nogensinde, afsejles også i mediernes interesse….hvor TV-MidtVest, TV-Nord og TV-Øst har bragt fine reportager fra de afholdte koncerter.

Kandis udtaler selv følgende om jubilæumskoncerterne: ”Det har været en fantastisk oplevelse at stå på scenerne i kulturhusene og opleve publikums begejstring i dette for os nye koncertformat. Det har på alle måder været en berigende oplevelse at tage publikum med på rejsen ”down memory lane” på vores foreløbig første 35 år”.

Kandis planlægger allerede nu at lave flere af denne type koncerter, men vil selvfølgelig også fortsætte med de mange halkoncerter, festivaler og øvrige koncerter/arrangementer som hidtil.

Ved aftenens arrangement i Ringsted, kan vi som en ekstra bonus til de fremmødte, afsløre, at Kandis får overrakt en guldplade for 5 millioner streaminger på diverse medieplatforme for nummeret ”Lonnie Fra Berlin”.

Skulle du være en af dem, der desværre ikke har mulighed for selv at deltage i koncerterne, så kan du glæde dig marts, hvor Kandis udgiver…

Kandis CD – 35 ÅRS JUBILÆUMS TOUR – LIVE IN CONCERT

Kandis har optaget deres første jubilæumskoncerter, som udgives på et helt nyt dobbeltalbum i marts 2024. CD’en vil indeholdende live-optagelser af de største hits fra de sidste 35 år.

Kunne du også tænke dig få besøg af Kandis??

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen