Erik Grip modtager Den Danske Folkemusikpris

04. februar 2022

Endelig lykkedes det at modtage Den danske Folkemusikpris.

Det blev bekendtgjort i 2020. Erik Grip var modtager af Den danske Folkemusikpris. En pris der kun er givet folksingers og visesangere, der har tjent genren i meget lang tid og med en prisværdi stor karriere.

Prisen er f.eks. givet til Tom Paxton (USA), Donovan (ENG), the Dubliners (IRL), Povl Dissing (DK), Michael Wiehe (S), Arlo Guthry (USA), MC Calmans (Scotl.), Lilholt (DK), Folkeklubben (DK) og Sebastian (DK). Og prisen skulle være overrakt Erik Grip under Skagen Festival i 2020.

Covid 19/Corona forhindrede imidlertid festivalen i at blive afholdt og da dette gentog sig i 2021 har overrækkelsen af den ærefulde pris været længe undervejs. Først nu er prisen i fysisk form nået frem til Erik Grip på Midtsjælland. Diplom og kunstværk.

Den blev overrakt ved en lille sammenkomst i hans hjem i Lejre og billedet viser en glad prismodtager med sin pris i hænderne samt de to hovedarrangører af Danmarks ældste festival, Skagen festival, Dorthe Kold og Svend Erik Larsen. Siden 2014 har disse to stået for al bookning til festivalen.

Erik Grip er blevet engageret til dette års Skagen festival, således at hans 75 års fødselsdag netop vil blive fejret på dagen fra den store scene den 2. juli 2022, men også med en solo koncert på Kappelborg på åbningsdagen den 30. juni.

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen