Tørfisk fejrer 40 års jubilæum i 2021 med kæmpe turné.

14. januar 2021.

Danmarks ældste boyband med samme besætning fra 1981 – 2021.

TØRFISK har i 40 år kørt landevejene tynde i hele Danmark på deres mange turneer. Det har i alle årene været med samme besætning, som da det hele startede i 1981. Det er Egon Kirk, Anker Hviid, Bent Bro og Bent Kirk som har vist sig at være super langtidsholdbare på den danske musik scene.

TØRFISK glæder sig til igen at komme rundt i hele landet og fejre 40 års jubilæet med publikum. Derfor har Tørfisk skrevet og indøvet nye sange som kommer med fra scenen her i jubilæumsåret. De håber at deres publikum vil tage godt imod deres nye sange, men lover også at der bliver plads til et genhør med alle de gode gamle sange.

TØRFISK har siden 1981 leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning i absolut topklasse. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Den store succes og de mange udsolgte koncerter betyder at TØRFISK ofte kommer igen, som en årlig tilbagevendende begivenhed med et stort trofast publikum.

Med TØRFISK´s 19 CD’er, 2 DVD udgivelser, en del kassettebånd og LP’er i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

Kontakt MusikEvent for ledige datoer på 70 217 317 og bliv en del af successen.

 

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen