Ib Grønbech er nu aktuel med sit 10. Album “På den anden side”

15. august 2019

Så er Ib Grønbech igen aktuel. Nu med sit 10. album, som har fået titlen ”På den anden side”. Albummet indeholder 13 sange på vendelbomål, deriblandt også en ny indspilning af ”Først en halv time på den ene side” af Niels Hausgaard. Endvidere har Erik Møller Hansen´s sang ”Tænk på mig når du kysser en anden” også fået vendelbo tekst ligesom 70´er hittet ”Simon Says” som i Ib Grønbech´s finurlige univers har fået vendelboteksten ”Klap af Hans, når han æder”. De 10 øvrige sange på albummet er helt ny skrevne ting fra mesteren Ib Grønbech selv.

Mange af sangene har været længe undervejs, da det er nu er 12 år siden at Ib Grønbech sidst har udgivet et helt nyt album. Heldigvis er der igen på det nye album masser af hits med gode melodier og sjove tekster. Det er fuldstændig som vi kender Ib Grønbech, som på sin helt egen finurlige måde skriver nogle fantastiske melodier og tekster om sjove og skæve eksistenser og begivenheder han på en eller måde selv har oplevet eller i sit kunstneriske univers har opfundet. Derfor er det nye album et absolut must at have for enhver inkarneret Ib Grønbech fan.

”På den anden side” er indspillet i foråret 2019 bl.a. i Lundgaard Studio og Thrane Studie i februar og marts måned 2019 og færdig mixet i The Hide Out Studio og Thrane Studie i april og maj måned 2019. Det er Ib Grønbech´s faste musikere i ContainerKvartetten, som har betjent diverse instrumenter. Det nye album er udgivet på Ib Grønbech´s eget pladelabel Marehalm Records. Albummet udgives på både CD, som Lp og på casette og kan også streames på alle tjenester. Så kan alle være med.

Tracklisten ”På den anden side” er :

 1. Skæve som tårnet i Pisa
 2. Klap af Hans når han æder
 3. Bjarnes svendegilde
 4. Tænk på mig, når du kysser en anden
 5. Jeg forstår det ikke!
 6. Der er gilde hos Ejner
 7. Først en halv time på den ene side,så en halv time på den anden
 8. Træls uden tøj
 9. Hun er nice
 10. Bette Vinnie
 11. Vi har sokker i sandalerne
 12. Hende der bestemmer
 13. Preben skal gå til spil

I løbet af efteråret 2019 og foråret 2020 skal Ib Grønbech & ContainerKvartetten rundt i landet og præsentere de nye sange for publikum ved en lang række koncerter. Ib Grønbech tager også ud på udvalgte kulturhuse / forsamlingshuse og giver solo koncert med både de nye sange og de største af de gamle sange fra en efterhånden lang karriere, der har varet i over 35 år.

Ib Grønbech er blevet utrolig populær overalt hvor han optræder og har opnået nærmest kult status især blandt det yngre publikum. Ib Grønbech er gang på gang blevet overrasket over at det helt unge publikum kan alle hans sange undenad, når han har givet koncert rundt omkring i landet.

Ib Grønbech & ContainerKvartetten leverer også en koncert med lattergaranti og musikalsk legestue i topklasse.

Se mere på www.ibgroenbech.dk

Booking : MusikEvent 70 217 317

 

 

 

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen