Kandis vinder af ‘Årets Dansktop Album’ ved Dansktop Prisen 2019

25. marts 2019

MusikEvent er meget stolte over at KANDIS endnu engang har vundet en pris og en flot hæders bevisning. Denne gang ved Familie Journalens Dansktop prisen 2019.

Det store flotte arrangement fandt sted i Boxen i Herning med over 6000 begejstrede dansktop fans, som bl.a. oplevede Kandis med et superflot jubilæums medley i første afdeling af TV-showet.

I 2. afdeling af TV-showet optrådte Johnny Hansen også solo i anledning af sit 35 års kunstner jubilæum. Senere i showet blev alle 4 Kandisser kaldt på scenen og fik overrakt prisen for udgivelsen af Årets Dansktop Album Udgivelse : Kandis 18. Kandis kom på scenen og takkede publikum og Familie Journalen for den flotte pris, som de var utroligt stolte over at modtage.

Johnny Hansen fortale at de i løbet af deres 30 årige karriere har udgivet utallige produktioner, de første var på LP, siden fulgte CD´er som også denne pris var udtryk for. Han håbede at den store dansktop fanskare også i fremtiden ville lytte til musikken og være klar til fremadrettet også at streame den nye musik, når Kandis fremadrettet også udgiver nye ting. For udviklingen tyder på at det fremadrettet bliver måden også at kunne lytte til ny dansktopmusik på. Husk at se hele showet på DK 4 d. 30. marts kl. 20.30.

Lyt til ‘Kandis 18’ – Årets Dansktop Album!

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen