Kandis er snart Jubilæums CD aktuel og er samtidig nomineret 3 gange til Dansktopprisen 2019

20. januar 2019

Danmarks populæreste danse-partyband Kandis udgiver Jubilæums CD og er igen nomineret til fornem pris.

I anledning af Kandis´ 30 års jubilæum og Johnny Hansen´s 35 års artistjubilæum udsendes CD´en: “KANDIS 30 ÅR” Her er et samlet udpluk af Kandis´og Johnny´s største hits igennem en fantastisk karriere samt nogel af de sange, der har betydet meget for gruppen.

CD´en indeholder 3 helt nye sange, som aldrig før er udgivet:

Kandis: INGENTING – Johnny Hansen: DET KAN IKKE BLI MEGET BEDRE og Johnny Hansen: THIS IS MY LIFE.

Forventet udgivelsesdato er 1. marts 2019.

Den 23. marts 2019 skal Kandis også medvirke i Familiejournalens store arrangement Dansktoprisen 2019, som afvikles i Boxen i Herning. Vi kan her fortælle alle at Kandis er nomineret i hele 3 kategorier. Det er følgende : “Årets Dansktop Gruppe” – nominerede: Fede Finn & Fynny Boyz, Humørekspressen, Kandis.
“Årets Dansktop Album” – nominerede: Inge Marie Nielsen (Evig Sommer), Kandis (18), Lotte Riisholt (Det er livet). “Årets Dansktop Live Navn” – nominerede: Birthe Kjær, Bjørn & Okay, Kandis. Det bliver spændenende om Kandis også i år løber med nogle af priserne. Er man interesseret i billetter så er det www.ticketmaster.dk  eller 70 15 65 65.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen